Frédi-Béni Autócentrum Szerviz PEUGEOT KIA CITROEN, Üllő

Frédi-Béni Autócentrum Szerviz PEUGEOT KIA CITROEN
Pesti Út 203, 4-es főút 25,5 Kilométr kőnél
2250 Üllő
Pest
Mobil:
(30) 701 0667
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-172205
Adószám
25044447-2-13

Leírás

Fő tevékenységünk az új PEUGEOT valamint a használt gépjárművek kereskedelme, SZERVIZELÉSE, mindemellett teljes körű hitel- és biztosítás ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, lehetővé téve, hogy ügyfeleink részletre, hitelre, lízingre, vagy tartós bérleti konstrukcióval vásárolják meg a kiválasztott új vagy használt gépjárművet.


Cégleírás
A Frédi-Béni Autócentrum 1990-ben kezdte meg működését budapesti székhellyel, majd 1993-ben jelenlegi telephelyére költözött. A Cég 1993. szeptember 25. napján került megalapításra határozatlan időtartamra korlátolt felelősségű társaságként.
1995-ben szerződést kötöttünk a Peugeot Hungária Kft-vel, az Automobiles Peugeot magyarországi vezérképviseletével új Peugeot gépjárművek értékesítésére és szervizelésére vonatkozóan.
A 2000-es évben telephelyünk bővítésével és ezzel egyben új gépjármű értékesítési szalonunk megnyitásával kereskedésünk az ország egyik vezető Peugeot kereskedése lett.

2002 év elején telephelyünket további 5329 m2 résszel bővítettük, így jelenleg Üllőn 16 699 m2 területen várjuk ügyfeleinket.Fő tevékenységünk az új PEUGEOT valamint a használt gépjárművek kereskedelme, mindemellett teljes körű hitel- és biztosítás ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, lehetővé téve, hogy ügyfeleink részletre, hitelre, lízingre, vagy tartósbérlet konstrukcióval vásárolják meg a kiválasztott új vagy használt gépjárművet.
Szolgáltatásaink között szerepel továbbá bármilyen típusú gépjármű szerviz szolgáltatás, karosszériajavítás, fényezés, biztosítási ügyintézés és helyszíni kárfelvétel.
Cégünk elsődleges szempontjai közé tartozik, hogy a nálunk vásárló ügyfelek az általuk kiválasztott gépjárművel minden szempontból maximálisan elégedettek legyenek, ezért szervizünk kialakításával és korszerű felszereléseivel igyekeztünk az elégedettséget és a bizalmat megalapozni, ami elengedhetetlen feltétele a sikeres működésnek. Szolgáltatásaink közül kiemlíteném a gépjármű vizsgáztatást, a környezetvédelmi felülvizsgálatot, 24 órás Assistance szolgálatot, gépjármű beszállítást, melyek egységesen komplex szolgáltatást nyújtanak a gépjármű tulajdonosok részére. Mindezeket kiegészíti bérautó szolgáltatásunk, melynek alapját jelenleg 46 db, alacsony futásteljesítményű, extrákkal felszerelt gépjárműparkunk adja a személygépjárművektől a kisteherautókig.
Kulcsszavak:
Autó, Autóalkatrész, Autószerviz, Autószerelő, Gumiszerviz, Gumijavítás, Centrírozás, Autójavító, Nyári gumi, Téli gumi, Peugeot, Kuplung, Citroen, Futómű Beállítás, Karosszérialakatos, Kia, Sebességváltó javítás, Vezérmű, Autófényezés, Autóvillamosság, Riasztó beszerelés, Autóbérlet, Autókölcsönzés, Alkatrészek, Frédi, Béni, Automataváltó sebességváltó
Frédi-Béni Autócentrum Szerviz PEUGEOT KIA CITROEN a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Frédi-Béni Autócentrum Szerviz PEUGEOT KIA CITROEN

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Pesti Út 280.
  2225  Üllő
 2. Pesti Út 191/A
  2225  Üllő
 3. Pesti Út 203.
  2225  Üllő
 4. K-Sped Krt. 1.
  2225  Üllő
 5. K-Sped Körút 1.
  2225  Üllő
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete